Τελευταίες Δημοσιεύσεις

6/recent/ticker-posts

Θα παραμείνει κλειστό το e-shop του JUMBO μέχρι...νεωτέραςΜε νέα ενημέρωσή της η αλυσίδα κάνει γνωστό ότι δεν πρόκειται να δεχθεί ηλεκτρονική παραγγελία μέχρι νεωτέρας καθώς βλέπει πως το αρχικό πλάνο της να προλάβει να αποσυμφορηστεί η κατάσταση ως τις 26 του Νοέμβρη πηγαίνει περίπατο!

Προ ημερών η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι το e-shop σταματάει να δέχεται παραγγελίες για να αποσυμφορηστεί η κατάσταση ως τις 26 του Νοέμβρη. Ωστόσο, με νεότερη ανακοίνωση κάνει γνωστό πως η κατάσταση παραμένει ως έχει μέχρι νεωτέρας.

Οι χιλιάδες παραγγελίες που δέχτηκε η επιχείρηση κατέστησαν αδύνατη την αποστολή τους καθώς η αλυσίδα αφενός δεν έχει την υποδομή να ανταποκριθεί και εφετέρου και τα δίκτυα ταχυμεταφορών δέχονται μεγάλη πίεση λόγω lockdown.

Ως αποτέλεσμα η Jumbo αναγκάστηκε να τροποποιήσει την αρχική ανάρτηση της στο e-shop βγάζοντας την ημερομηνία επαναλειτουργίας του. Πλέον το μήνυμα αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ μέχρι νεωτέρας, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας. Η ενέργεια “Ευχοστολίδια ΟΠΑΠ” πραγματοποιείται κανονικά».

πηγή: dikaiologitika.gr