Τελευταίες Δημοσιεύσεις

6/recent/ticker-posts

Chef de cuisineTο εστιατόριο Akrotiri Seafood Obsession στη Μήλο ζητάει Chef de cuisine για την καλοκαιρινή σεζόν 2021 και για μακροχρόνια συνεργασία. Περίοδος απασχόλησης 5 - 6 μήνες. Μισθός 2500€. Πλήρη ασφάλιση. Διαμονή σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο σε πολύ κοντινή απόσταση από το εστιατόριο. Tips κουζίνας 35%
Απαραίτητα προσόντα η κατοχή πτυχίου μαγειρικής τέχνης από μαγειρική σχολή, η εμπειρία στο ψάρι και στο θαλασσινό στοιχείο και στα ζυμαρικά, η δημιουργικότητα, η ικανότητα οργάνωσης και διεύθυνσης της κουζίνας και του προσωπικού που την στελεχώνει.

Απαραίτητη η αποστολή βιογραφικών στο akrotiri.milos@gmail.com

Το Akrotiri Seafood Obsession είναι ένα καινούριο εστιατόριο που ξεκίνησε το 2018. Σε αυτά τα λιγοστά χρόνια λειτουργίας του έχει κάνει σημαντική άνοδο και έχει αρχίσει να αποκτά μία πολύ καλή φήμη λόγω της όρεξης και το μεράκι που μας διακατέχει ,αλλά και τις άριστες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε, προερχόμενες από δική μας παραγωγή, ντόπιους μικροπαραγωγούς και ψαράδες και θησαυρούς ελληνικών θαλασσών. Η φιλοσοφία μας είναι το πάντρεμα παραδοσιακών συνταγών με τεχνικές και τάσεις της δημιουργίας του σήμερα!

Στο Akrotiri Seafood Obsession υπάρχει όραμα και όρεξη για εξέλιξη και γι' αυτόν τον λόγο προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια γερή ομάδα που θα είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό μας το ταξίδι!


Τύπος Απασχόλησης: Εποχιακή
Τηλέφωνο/Fax: 6976877548
Ιστοσελίδα: http://akrotirimilos.gr/


Διαβάστε επίσης