Τελευταίες Δημοσιεύσεις

6/recent/ticker-posts

Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής από το δήμο Αγ. Ι. ΡέντηΤο Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής ξεκινά τη λειτουργία του την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στη Δημοτική Ενότητα Αγ.Ι. Ρέντη. Στόχος του Α’ κύκλου του εργαστηρίου είναι η επικοινωνία των μελών της ομάδας μέσα από την ανάγνωση αποσπασμάτων των έργων τους, στο στάδιο της επεξεργασίας ή της αναθεώρησης (editing). Η εμπειρία της γραφής και το προσωπικό στίγμα του καθένα θεωρούνται η βάση για τη δημιουργική συζήτηση και αφομοίωση νέων απόψεων.


Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται για τη Δημοτική Ενότητα Νίκαιας (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Γρεβενών 5-7)) κάθε Δευτέρα και για τη Δημοτική Ενότητα Αγ.Ι. Ρέντη (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Μπιχάκη 8) κάθε Τετάρτη από τις 7.00μ.μ -9.30 μ.μ.


Οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να έχουν πρόσβαση στο internet και δυνατότητα χρήσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για αποστολή-λήψη κειμένων. Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου Δημιουργικής Γραφής θα επιδοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες Βεβαίωση Παρακολούθησης. Πληροφορίες-Εγγραφές: ΔΗ.Κ.Ε.ΝΙ.Ρ (Κύπρου 7), τηλ. 2104819007- 4821555. Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Πηγή: dikaiologitika.gr