Τελευταίες Δημοσιεύσεις

6/recent/ticker-posts

Κλείνει από σήμερα η Αθηνών - ΣουνίουΈκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλιακή Αθηνών – Σουνίου στο ρεύμα προς Σούνιο, στις Τρύπες του Καραμανλή, θα ισχύσουν από σήμερα (30.09.2020) το βράδυ και για 15 μέρες.


Η Αθηνών – Σουνίου θα κλείσει από τις 20:00 το βράδυ γιατί στη σήραγγα «Λουμπάρδα», στις γνωστές Τρύπες του Καραμανλή εντοπίστηκαν σοβαρές βλάβες και χρειάζεται άμεσα να γίνουν εργασίες για την αποκατάστασή της.


Την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στην παραλιακή, στο ρεύμα προς Σούνιο, ανακοίνωσε η περιφέρεια Αττικής.


Η απόφαση κρίθηκε επιβεβλημένη μετά την ενημέρωση που είχε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης από τις αρμόδιες υπηρεσίες πως διαπιστώθηκαν σοβαρές βλάβες στο δοµικό σύστημα της σήραγγας «Λουμπάρδα» (Τρύπες του Καραμανλή), στο Κορωπί.


Ύστερα από γεωτεχνική αξιολόγηση εκτιμήθηκε ότι δεν είναι δυνατό να εξασφαλιστεί η οδική ασφάλεια αν συνεχιζόταν η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα από Αθήνα προς Σούνιο.


Το διάστημα που η Αθηνών – Σουνίου θα είναι κλειστή, η κυκλοφορία θα γίνεται από τη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου και οι οδηγοί θα… ειδοποιούνται στα «Πηγαδάκια» ή στο ύψος του Yabanaki στη Βάρκιζα.  


Πηγή: newsit.gr