Τελευταίες Δημοσιεύσεις

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Θέσεις εργασίας για νοσηλευτικό προσωπικό στη Γερμανία


Εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού, η οποία είναι εξειδικευμένη στην κάλυψη κενών θέσεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού σε νοσοκομεία, θεραπευτήρια και
γηροκομεία στη Γερμανία. Λόγω της 25 ετούς εντατικής ενασχόλησής μας με την πρόσληψη προσωπικού των επαγγελμάτων της υγείας ενδιαφερόμαστε προς το παρόν για την πρόσληψη νοσηλευτών σε νοσοκομεία και θεραπευτικές μονάδες σε πολλές πόλεις στη Γερμανία.

Στη Γερμανία υφίσταται μία μεγάλη ανάγκη σε νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο ζητείται επειγόντως από τα νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας. Σε αυτή την περίπτωση εντελώς ιδιαιτέρως επίσης και οι τομείς της εντατικής φροντίδας και αναισθησιολογίας έχουν μεγάλη ζήτηση.

Η μεγαλύτερη ανάγκη σε προσωπικό νοσοκομειακής περίθαλψης εντοπίζεται στη Γερμανία στον τομέα της φροντίδας των ηλικιωμένων, όπου ζητείται πολύ νοσηλευτικό προσωπικό.Πολλοί νοσηλευτές εργάζονται σε δομές ηλικιωμένων (στους στην καθημιλουμένη ονομαζόμενους οίκους ευγηρίας), πολλοί επίσης και στην έτσι ονομαζόμενη εξωτερική περίθαλψη για ηλικιωμένους.

Μία εργασιακή απασχόληση στον τομέα της  περίθαλψης, το ίδιο έτσι στο νοσκομείο ή στην φροντίδα ηλικιωμένων, αποτελεί στη Γερμανία συνεπώς ένα λειτούργημα με 100% εγγύηση σταθερής εργασίας.

Η μεγάλη ανάγκη λόγω έλλειψης αναγκαίου προσωπικού στους τομείς εργασίας των επαγγελμάτων υγείας όπως νοσηλευτικού προσωπικού οδηγεί πολλές δομές παροχής υπηρεσιών υγείας στην πρόσληψη επίσης και νοσηλευτών από άλλες χώρες εκτός Γερμανίας.

Για νοσηλευτές από την Ελλάδα ενδείκνυται για αυτό εντελώς ιδιαίτερα μία εργασιακή απασχόληση στη Γερμανία, διότι, εξαιτίας της ιδιότητας κράτους μέλους της Ελλάδας στην Eυρωπαϊκή Ένωση πολλές επίσημες διατυπώσεις των δημοσίων υπηρεσιών αίρονται, κανείς δεν χρειάζεται καμία άδεια παραμονής και εργασίας.

Η ms personal & service gmbh είναι μία εταιρεία διαμεσολάβησης για την κάλυψη κενών θέσεων εργασίας, και είναι εξειδικευμένη μεταξύ άλλων στην πρόσληψη νοσηλευτών.

 Δειτε εδω περισσότερα